skip to Main Content

Het Nijmeegs lopertje als relatiegeschenk.

Op zoek naar een origineel cadeau voor uw relaties of werknemers? Een cadeau dat laat zien waar u vandaan komt, waar uw hart ligt of wat u bindt. Het Nijmeegs lopertje heeft leuke cadeau blikjes typisch Nijmegen  Vierdaagse/ Holland met de heerlijke Lopertjes drop erin.

Wij kunnen door middel van een kaartje uw cadeau personaliseren.  Met uw persoonlijke boodschap erop, geeft dit de ontvanger een gevoel van waardering.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u van de Nijmegen tas met uw eigen logo erop. Neem voor de mogelijkheden gerust contact op info@hetnijmeegslopertje.nl of bel 06 1848 6911

 

Het Nijmeegs lopertje gepersonaliseerd

Het is mogelijk om het Nijmeegs lopertje te personaliseren. Met een eigen tekst op het zakje, potje of blikje, maak je er al een leuke weggever van.

Dit personaliseren doen wij d.m.v. een sticker, graveren of een wikkel. Onze producten zitten in mooie blokzakjes. Deze zijn geheel foodsafe en recyclebaar. Neem voor de diverse mogelijkheden contact op.

Het  lokale kerstpakket

Op zoek naar een kerstpakket met mooie lokale producten…

Het Nijmeegs lopertje heeft een basis pakket samengesteld, die naar wens is aan te vullen. Met heerlijke biertjes, mosterd, chocola, diverse sappen, Nijmegen cadeau blik met Lopertjes drop, Nijmegen tas, Onderzetters en meer..

Liever geen Alcohol geen probleem.

Het Nijmeegs lopertje heeft diverse samenwerkingen met lokale bedrijven waaronder Bierbrouwerij de Hemel, Landwinkel de Woerdt Ressen, Chocobreak.

De pakketten worden ingepakt in een mooie kerstdoos en bij u op locatie afgeleverd.

Een voorbeeld pakket vind u hier https://www.hetnijmeegslopertje.nl/product/cadeau-pakket-minimaal-met-uitbreiding/

 

Neem voor de diverse mogelijkheden contact op.

Het Nijmeegse Lopertjes maandabonnement

Wij bieden een mogelijkheid om er voor te zorgen dat er altijd heerlijke Lopertjes drop op uw balie of in het kantoor aanwezig zijn. Wij sturen maandelijks een navulling. Bij de eerste bestelling ontvangt u een mooi glazen pot gevuld met de lekkerste dropjes van Nijmegen de Lopertjes. Natuurlijk mag je deze ook bestellen voor thuis! https://www.hetnijmeegslopertje.nl/product-categorie/relatie-geschenken/

Het Nijmeegs lopertje ook bij u in de winkel?

De producten van het Nijmeegs lopertje zijn ook voor wederverkopers beschikbaar. Neem gerust contact op voor de voorwaarden. tel: 06 1848 6911 of info@hetnijmeegslopertje.nl

Zevenheuvelenloop

  Op 19 en 20 november zal de zevenheuvelen loop weer plaatsen. De inschrijving is…

Lees meer

Sponsoring

Het Nijmeegs lopertje is vanaf september sponsor van een dameshockey team van NMHC.  

Lees meer

Korte terugblik 100ste Vierdaagse en zijn feesten.

De 100ste Vierdaagse en zijn  feesten zitten er weer op. Wat kan Nijmegen en het…

Lees meer
Back To Top
BESTEL HET NIJMEEGS LOPERTJE EENVOUDING VIA DE WEBSHOPBEKIJK ASSORTIMENT
+