skip to Main Content

‘doneer een bon’ is ontstaan uit het fantastische initiatief van Nijmeegs onderneemster Karen van Keeken. Haar actie heeft als doel: de IC-medewerkers van de Nijmeegse ziekenhuizen Canisius Wilhelmina en het Radboud een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens deze Corona-crisis. Zo kun jij als machteloze burger jouw blijk van waardering uiten naar deze toppers.

Wil je iemand anders een hart  onder de riem steken kan dit natuurlijk ook.Samengevat: Bij ‘Doneer een bon’ zijn diverse ondernemers aangesloten (Nijmegen en regio). Jij kunt bij hen een cadeaubon aanschaffen. Alle bonnen worden verzameld en op een geschikt moment (nog nader te bepalen) zullen de IC-medewerkers van de hiervoor genoemde ziekenhuizen worden overladen met waardering en liefde! Van jullie! Fantastisch toch?

Het Nijmeegs lopertje heeft speciaal hiervoor cadeaupakketjes samen gesteld en een cadeaubon ontworpen. Een ander product uit kiezen kan natuurlijk ook.

-Vermeld duidelijk bij de opmerkingen dat het gaat om de actie doneer een bon en of deze voor het ic is bedoeld of voor iemand anders en schrijf jouw persoonlijke boodschap.

-Namens jou schrijft Het Nijmeegs lopertje een kaart met daarop deze persoonlijke boodschap en wordt bij jouw cadeaubon of product verpakt.

-De zorgtopper gaat na ontvangst van jouw cadeaubon en lieve boodschap naar de webshop van Het Nijmeegs lopertje en kan eenvoudig bestellen en afrekenen met de unieke code of de zorgeverlener neemt meteen jouw fysiek gedoneerder pakketje in ontvangst, leuk ingepakt en met een persoonlijk kaartje.

-Als blijk van waardering, ontvang jij van Het Nijmeegs lopertje een kortingscode van 15% welke jij weer kunt verzilveren in de webshop. Doneer jij mee? Dankjewel!

 

Back To Top
BESTEL HET NIJMEEGS LOPERTJE EENVOUDING VIA DE WEBSHOPBEKIJK ASSORTIMENT
+